Kaunialan Sairaala Oy on tunnettu ja perinteikäs voittoa tavoittelematon sairaala Kauniaisissa. Kauniala on erikoistunut sotainvalidien sekä muiden ikäihmisten hoitoon, hoivaan ja kuntoutukseen. Kaunialan sairaala uudistuu suuntaamalla palvelutarjontaansa vastaamaan yhteiskunnallisia sekä asiakkaiden tarpeita sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvalla kentällä. Kauniala kehittää jatkuvasti toimintojensa laatua, kustannustehokkuutta ja tuloksellisuutta. Henkilöstön osaamista tuetaan ja kehitetään jatkuvalla ammattitaidon ylläpitämisellä, uusien menetelmien käyttöön ottamisella ja uuden tiedon hyödyntämisellä asiakkaidemme parhaaksi. Kaunialassa työskentelee liki 300 henkilöä terveydenhuollon ja tukipalveluiden tehtävissä. Liikevaihtomme 2016 oli 19,1 M€.
Kauniala tarjoaa rajoitetussa määrin työsuhdeasuntoja sairaalan yhteydessä sekä Espoossa ja Kauniaisissa. Kaunialan sairaala on savuton työpaikka.


Sairaala-apulaisia (kolme työntekijää)

Kaunialan sairaala hakee kolmea työntekijää sairaala-apulaisen työtehtävään. Työhön kuuluu ylläpito- ja perussiivousta potilashuoneissa, ruokahuoltoa ja yhteisten tilojen yleisestä siisteydestä huolehtimista. Haemme joukkoomme omatoimisia, iloisia ja reippaita tiimityöskentelykykyisiä sairaala-apulaisia pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Laitoshuoltajan ammattitutkinto/työkokemus katsotaan eduksi. Hyvä suomen kielen taito on työssä tarpeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tiedustelut Ulla Tuominen, puh. 050 387 1452, hakemukset 9.7.2017 mennessä sähköpostilla ulla.tuominen@kauniala.fi

 

Comments are closed