Kaunialan Sairaala Oy on tunnettu ja perinteikäs voittoa tavoittelematon sairaala Kauniaisissa. Kauniala on erikoistunut sotainvalidien sekä muiden ikäihmisten hoitoon, hoivaan ja kuntoutukseen. Kaunialan sairaala uudistuu suuntaamalla palvelutarjontaansa vastaamaan yhteiskunnallisia sekä asiakkaiden tarpeita sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvalla kentällä. Kauniala kehittää jatkuvasti toimintojensa laatua, kustannustehokkuutta ja tuloksellisuutta. Henkilöstön osaamista tuetaan ja kehitetään jatkuvalla ammattitaidon ylläpitämisellä, uusien menetelmien käyttöön ottamisella ja uuden tiedon hyödyntämisellä asiakkaidemme parhaaksi. Kaunialassa työskentelee n. 290 henkilöä terveydenhuollon ja tukipalveluiden tehtävissä. Liikevaihtomme 2015 oli n. 19 M€.

Haemme palvelukseemme

OSASTONLÄÄKÄRIÄ

Sairaalassa on kolme keskeistä prosessia: kuntoutus, pitkäaikaishoito ja asumispalvelut. Osastonlääkärinä työskentelet näiden prosessien lääkärinä ja kehittäjänä monialaisissa tiimeissä yhdessä kokeneiden ja sitoutuneiden kollegojen kanssa. Erityisesti kuntoutuksen ja avopalveluiden kehittäminen, asiakaskunnan laajentaminen sekä lääketieteellinen kehittäminen ja teknologian hyödyntäminen ovat Kaunialan painopistealueina. Työhön Kaunialassa voit halutessasi liittää tutkimustyötä esimerkiksi palliatiivisen lääketieteen, kuntoutuksen, yleislääketieteen tai geriatrian alueilla.

Sopivia erikoisaloja toimeen ovat yleislääketiede tai geriatria, mutta muutkin spesialiteetit huomioidaan. Erikoistumista tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikäihmisten dynaamiseen kuntoutukseen.

Tarjoamme motivoivan työympäristön, monialaisen työkulttuurin, hyvät koulutusmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden vapaamuotoiseen päivystykseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava ylilääkäri, dosentti Reino Pöyhiä, p. 043 826 8611 ja toimitusjohtaja Mervi Ahlroth, p. 050 374 2663.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen reino.poyhia@kauniala.fi