Kaunialan Sairaala Oy
Kylpyläntie 19
02700 Kauniainen

puh: 09 – 505 921
fax: 09 – 505 2337

kaunialansairaala@kauniala.fi

1.6.2016 Kauniala liittyi Kanta-palveluiden Potilastiedon arkistoon

Kaunialan Sairaala Oy liittyi Potilastiedon arkistoon 1.6.2016 ensimmäisten yksityisten terveydenhuoltoalan toimijoiden joukossa. Kelan Kanta-palveluihin kuuluva Potilastiedon arkisto on palvelu, jonne terveydenhuollon yksiköt tallentavat potilastietoja omista tietojärjestelmistään tietoturvallisesti.

Potilastietojen arkisto tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden tarkastella omia potilastietojaan tietokoneeltaan vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Tulevaisuudessa omia potilastietojaan pääsee tarkastelemaan Omakanta-palvelussa, jonne pääsee kirjautumaan kanta.fi -sivujen kautta. Palvelussa voi myös asettaa suostumuksia ja kieltoja omien potilastietojensa käyttämisestä eri terveydenhuollon yksiköissä.

Potilastiedon arkiston kautta potilastiedot ovat käytettävissä niissä terveydenhuollon toimintayksiköissä, jotka niitä potilaan hoidossa tarvitsevat.

Potilastiedon arkisto ei ole vielä käytössä koko maassa, vaan laajenee vähitellen. Kela ylläpitää ajantasaista listaa palvelua käyttävistä terveydenhuollon toimintayksiköistä.

alalogo_sotainvalidit
alalogo_vantaankaupunki