Veteraanien kotona asumista tukevia palveluja varten valtiokonttori on myöntänyt lisämäärärahaa 20 miljoonaa euroa vuodelle 2017. Valtiokonttori lähettää kuntiin ohjeistuksen joulukuussa. Ohjeistus sisältää tarkat tiedot rahasumman käytöstä kunnallisten avopalvelujen, tuetun kotikuntoutuksen ja monipuolisten kuntoutuspalveluiden järjestämiseen. Palveluiden piiriin pääsevät kaikki sotainvalidit, joilla on vähintään 10 %:n haitta-aste.

Tavoitteena on tukea veteraanin toimintakykyä niin, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodisssaan. Veteraanin kanssa yhdessä laaditaan tai päivitetään jo olemassa oleva hoito- ja palvelusuunnitelma ja suunnitellaan hänelle tarpeenmukainen palvelukokonaisuus.

http://stm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/kuntainfo-veteraanien-palveluihin-lisaa-rahaa-vuonna-2017

Veteraanien tarpeisiin sopivat, kotiin vietävät palvelut löytyvät myös KotiKaunialan laajasta palveluvalikoimasta. KotiKaunialan palvelut tuottaa Kaunialan sairaala, joka on ikäihmisten hoitoon, hoivaan ja kuntoukseen erikoistunut sosiaali-ja terveyspalveluiden tuottaja, entinen Kaunialan sotavammasairaala.

KotiKauniala toimii 10 kunnan alueella pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Siuntio, Lohja, Tuusula ja Nurmijärvi.

Lisätietoja KotiKaunialan palveluista veteraaneille:
Soile Tornberg
Sairaanhoitaja, palveluneuvoja
Jag betjänar även på svenska
Puh. 044 906 1600
soile.tornberg@kauniala.fi