Kaunialan Sairaala Oy on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

– Meille suomalainen työ merkitsee ennen kaikkea ammattitaitoa arjen työssä sekä hoivaa ja palveluja suurella sydämellä, jotta meidän seniorimme nyt ja tulevaisuudessa saavat arvokkaan ja lämpimän vanhuuden. Kaunialalle on myönnetty sekä suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki että yhteiskunnallisesta hyvästä kertova Yhteiskunnallinen yritys -merkki, sanoo Kaunialan sairaalan toimitusjohtaja Mervi Ahlroth.

Made by Finland -kampanja kutsuu kaikki suomalaiset kertomaan ja keskustelemaan omasta työstään. Kampanja tulee pitämään sisällään vuoden aikana muun muassa monipuolisia tapahtumia ja tilaisuuksia, valtakunnallisen Avoimet ovet -tapahtuman, Klaus Härön ohjaaman Seuraavat sata vuotta -filmin ja suomalaista työtä käsittelevää tutkimusta.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan.

– Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia, Lausala kertoo.

Made by Finland -kampanjan verkkosivuilla on julkaistu Klaus Härön ohjaama Seuraavat sata vuotta -filmi.

Lisätietoja:
Mervi Ahlroth, toimitusjohtaja, Kaunialan Sairaala Oy, p. 050 374 2663, mervi.ahlroth@kauniala.fi Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan. www.madebyfinland.fi

Kaunialan Sairaala Oy on voittoa tavoittelematon sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Kauniala on tunnettu sotainvalidien sekä muiden ikäihmisten hoidon, hoivan ja kuntoutuksen osaamiskeskuksena. KotiKaunialan kautta palvelut ikäihmiset saavat palvelut myös suoraan kotiin. Kaunialan palveluksessa työskentelee n. 290 henkilöä. Liikevaihto 2015 oli n. 19 miljoonaa euroa.