Kaunialan Sairaala Oy
Kylpyläntie 19
02700 Kauniainen

puh: 09 – 505 921
fax: 09 – 505 2337

kaunialansairaala@kauniala.fi

6.7.2017 Draamaryhmä tukee henkistä toimintakykyä – katso lyhytfilmit Rusetti ja Tuntematon hevonen

Kaunialan asukkailla on mahdollisuus osallistua draamaryhmiin. Kuvaelmia ja näytelmiä käsikirjoitetaan usein yhdessä asukkaiden kanssa. Myös heidän tekstejään käytetään. Tarinateatteri on paljon käytetty menetelmä näissä ryhmissä. Draamaryhmissä on aina hauskaa ja jäsenet virkistyivät.

Näytteinä Kaunialan draamatoiminnasta voitte tutustua lyhytelokuviin Rusetti ja Tuntematon hevonen. Kummatkin perustuvat tositarinoihin. Rusetti-tarinan kertoi aikoinaan eräs uneton sotainvalidi yöhoitajalle. Tarinaan liitettiin kertojaa näyttelevän sotainvalidin oma kaukopartiokokemus. Toinen tarina sai alkunsa Matti Tupaselan runosta Tuntematon hevonen. Se kertoo sotaan lähetetystä Maija-tammasta. Tupasela on maallikkorunoilija. Arvi Lind lainasi äänensä runoon. Filmissä esiintyy Kaunialan kummihevonen Kiripassi. Lyhytfilmikokoelmaan tulee lisää elokuvia sitä mukaan, kun niitä valmistuu.

Katso tästä lyhytfilmit

alalogo_sotainvalidit
alalogo_vantaankaupunki