Valokuvanäyttely ’Lakkautettu kylä’ kertoo, millaista on jättää koti pysyvästi – Suistamon kylä jäi rajan taakse Karjalaan. Näyttely käsittelee lähtemisen ja paikan jättämisen tematiikkaa. Näyttelyssä yhdistyvät vanhat ja uudet kuvat Suistamolta. Vanhat arkistokuvat kertovat elämästä 30- ja 40-lukujen Suistamolla ja ne käyvät vuoropuhelua 2010-luvun kuvien kanssa. Kaikki näytelyn kuvat on kuvattu Suistamon pitäjän alueella luovutetussa Karjalassa. Arkistokuvat ovat peräisin Suistamon perinneseuran kuva-arkistosta.

Näyttely on osa muusikko AnneMari Kivimäen Suistamo-perinnelaboratoriota, joka on taiteellinen tutkimusprojekti Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan.

Valokuvaaja Hanna Koikkalaisen näyttely on esillä huhtikuun ajan Kaunialassa.
Lisätietoja www.hannakoikkalainen.com

Lämpimästi tervetuloa!

pr