Haemme hyväntuuliseen joukkoomme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita eripituisiin kesäsijaisuuksiin. Sijaisuuden aloituksesta ja pituudesta voimme sopia joustavasti sinun elämäntilanteesi mukaan. Sijaisuudet ajoittuvat touko-syyskuulle. Olet tervetullut kesätöihin Kaunialaan toteuttamaan kotihoivaa, kuntoutusta tai hoiva- ja sairaalapalveluita!

Toteutamme hoitotyötä inhimillisesti toimintakykyä tukevalla työotteella. Pääset tekemään työtä moniammatillisissa ja aktiivisissa tiimeissä, joissa vallitsee avoin ja positiivinen ilmapiiri.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja hyvän perehdytyksen. Saat mahdollisuuden kehittää omaa hoitotyön osaamistasi ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Meillä on myös ilmainen kuntosalin käyttö ja kahvietu.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, vastuuntuntoisuutta ja innokasta työskentelyotetta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Soita HR-asiantuntija Marja Liimataiselle puh. 050 387 1458 tai lähetä sähköpostia marja.liimatainen@kauniala.fi

https://youtu.be/fFTwoJB47W8