Kaunialan kuntoutussairaalatoiminta on laajentunut ja lähestynyt akuuttisairaalamaista toimintaa. Haemme nyt timanttisia tiimipelaajia lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin! Tule töihin meille toteuttamaan joko kuntoutusta tai hoiva- ja sairaalapalveluita. Työaikamuotona on jaksotyö, ja voimme sopia joustavasti työvuorotoiveistasi ja yksilöllisistä työaikajärjestelyistä.

Meillä lähihoitajat saavat vastuuta ja mahdollisuuden käyttää koko ammattiosaamistaan monipuolisesti, ja lähihoitajilla on myös laajat oikeudet lääkehoidon työtehtäviin. Edellytämme joustavuutta, muutoksensietokykyä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kehittyvän ja uudistuvan työpaikan, jossa työskentelee noin 300 ammattilaista. Meillä on tarjolla vuokra-asuntojakin. Henkilökunta voi myös varata uintivuoroja itselleen ja perheelleen ja käyttää Kaunialan kuntosalia. Henkilöstöä palkitaan oman osaamisen kehittämisestä, ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Lähihoitajan tehtävässä edellytetään voimassa olevaa LOVe-lupaa tai sen suorittamista kolmen kuukauden aikana. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain (12227/2016) 48 § ja väliaikaisen 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kauniala on savuton työpaikka.

Tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Irmeli Körgema irmeli.korgema@kauniala.fi puh. 044 725 3052.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 14.8.2022 mennessä irmeli.korgema@kauniala.fi

Lisätietoa:

Kaunialan Sairaala https://www.kauniala.fi/