Hei sinä merkityksellisestä työstä kiinnostunut lähihoitaja, tule kertomaan itsestäsi!

KotiKaunialan hyvin toimivassa tiimissä on paikka auki hoiva-alan ammattilaiselle, joka on kiinnostunut itsenäisestä työskentelystä asiakkaan kotona pääasiassa Espoon alueella. Tiimimme työntekijänä edesautat eri ikäisiä asiakkaitamme elämään heidän näköistään elämää rajoitteistaan huolimatta. Asiakaskäynnit ovat kestoltaan puolesta tunnista kahteen ja puoleen tuntiin eli ehdit panostaa toimissa avustamiseen, turvalliseen lääkehoitoon ja kliinisiin toimenpiteisiin. Työpäivään on varattu aikaa myös välillisiin työtehtäviin ruokataukoa unohtamatta.

KotiKaunialassa toimitaan kahdessa vuorossa vuoden jokaisena päivänä. Vastuullisuus, oikeudenmukaisuus, kunnioitus ja uudistuminen eivät näy pelkästään asiakastyössä vaan huomioidaan myös henkilöstön hyvinvoinnissa. Siksi pyrimme toteuttamaan työvuorotoiveesi elämäntilanteesi mukaan, ja halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Tuemme työssä jaksamista lisäksi Kaunialan oman uima-altaan ja kuntosalin käyttömahdollisuudella ja tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut. Meillä on tarjolla myös vuokra-asuntoja.

 

KotiKaunialassa lähihoitajilla on mahdollisuus yhdistellä erilaisia työtehtäviä. Meillä henkilöstöä palkitaan oman osaamisen kehittämisestä, ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät. Olet lämpimästi tervetullut osaksi uudistuvaa työpaikkaamme, jossa työskentelee noin 300 ammattilaista eri yksiköissä.

 

Edellytämme tartuntatautilain (12227/2016) 48 § ja väliaikaisen 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Ajokortti vaaditaan. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa työsuhteen alussa.

Kauniala on savuton työpaikka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kattavalla perehdytyksellä.

Tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Laura Takala laura.takala@kauniala.fi puh. 044 7684 204.

 

Lisätietoa:

Kaunialan Sairaala https://www.kauniala.fi/

KotiKauniala https://www.kauniala.fi/kotikauniala/

 

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 11.9.2022 mennessä marja.liimatainen@kauniala.fi