Kauniala on ennen kaikkea kuntoutussairaala, jonka profiili on muuttunut voimakkaasti akuutimpaan suuntaan. Nyt tarvitsemmekin lisää erityisosaajia ja haemme joukkoomme diabeteshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Diabeteshoitajan tehtävä on Kaunialan sairaalassa uusi, joten tehtävässä on mahdollisuus kehittää toimintaa oman asiantuntemuksen mukaisesti. Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka kykenee moniammatilliseen yhteistyöhön.

 

Diabeteshoitajan tehtävä on asiantuntijatehtävä (50%), ja 50% työtehtävistä on osastotyötä. Maksamme peruspalkan lisäksi tehtäväkohtaista lisää. Työaikamuotona on jaksotyö, ja työvuorotoiveista ja yksilöllisistä työaikajärjestelyistä on mahdollista sopia.

 

Kaunialassa henkilöstöä palkitaan oman osaamisen kehittämisestä, ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät. Meillä on lisäksi tarjolla vuokra-asuntoja. Henkilökunta voi myös varata uintivuoroja itselleen ja perheelleen ja käyttää Kaunialan kuntosalia.

OSAAMISKRITEEREITÄ:

–          sairaanhoitajan AMK- tai vastaava tutkinto tai lähihoitajan tutkinto

–          kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja ohjaamisesta

–          Eduksi katsotaan aiempi diabeteshoitajana toimiminen.

TEHTÄVÄNKUVAUS:

1.       Potilaiden ohjaus

–          itsehoidon tukeminen

2.       Diabeteshoitajan ja henkilöstön diabetesosaamisen varmistaminen

–          Diabeteshoitaja osallistuu tarvittaviin koulutuksiin.

–          Diabeteshoitaja suunnittelee henkilöstön diabeteskoulutuksen sisällöt ja toteuttaa koulutukset säännöllisesti (esim. osastotuntien yhteydessä tapahtuvat koulutukset saman sisältöisinä tai luentosalissa järjestettävät koulutukset) sekä toimittaa osallistujaluettelot koulutuskoordinaattorille.

3.       Diabeetikon hoitopolun kehittäminen osana päivittäistä hoitotyötä

–          Diabeteshoitaja kehittää yhteistyössä osaston lääkäreiden ja hoitohenkilöstön kanssa diabeetikon hoitopolkua.

–          riskikartoituksen käyttöönotto

–          moniammatillisen yhteistyön tiivistäminen potilaan hoitotasapainon varmistamiseksi

4.       Raportointi

–          Ylläpitää tilastointia siitä, kuinka paljon diabeteshoitajan tehtävästä kuluu aikaa potilaiden ohjaukseen ja kuinka monta diabeetikkoa on hänen ohjauksessaan.

–          koulutussuunnitelman ja toteutuksen läpikäynti lähiesihenkilöiden kanssa ½-vuosittain

–          Raportoi lähiesihenkilölleen diabeetikon hoitopolun kehittämisen etenemisestä.

5.       Yhteistyö sairaalan sisällä ja verkostoituminen ulkopuolisten asiantuntijatahojen kanssa

–          tarvittaessa asiantuntija-alustusten pitäminen eri kohderyhmille

–          yhteistyö hoitotarvikkeita tilaavan henkilön kanssa diabeteksen hoitoon liittyvien laitteiden hankinnassa ja niiden toiminnan varmistamisessa

 

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa LOVe-lupaa tai sen suorittamista kolmen kuukauden aikana. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain (12227/2016) 48 § ja väliaikaisen 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

 

Kaunialan Sairaala on savuton työpaikka.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa hoiva- ja avopalveluiden johtaja Päivi Saarinen paivi.saarinen@kauniala.fi puh. 09 505921 tai 050 348 2996.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 2.10.2022 mennessä marja.liimatainen@kauniala.fi

 

Lisätietoa:

Kaunialan Sairaala https://www.kauniala.fi/