Haemme vahvistusta tiimiimme!

Hoidon tukipalvelujen tiimiin haetaan osastonsihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tulevaisuudessa tehtävä muuttuu mahdollisesti kokoaikaiseksi.

Osastonsihteerin tuottama tuki hoito- ja kuntoutusprosessin eri vaiheissa on oleellinen osa hoidon tukipalvelujen toimintaa. Osastonsihteerin vastuulla on mm. potilaiden ja kuntoutujien asiakirjojen käsittely ja oikea-aikaisuus, potilaan tarvitsemien kuljetusten järjestäminen, sisään- ja uloskirjaukset, hoitopäivätilastot, matkalaskut (VK/sotainvalidit), sekä muut tarvittavat talon sisäiset tukipalvelut.

Osastonsihteerin tehtävien hallinnassa on oleellista sujuva tiimityöskentely, sähköisen viestinnän hallitseminen ja MS Officen työkalujen perushallinta. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, paineensietokykyä sekä joustavaa, tilanneherkkää työotetta ja innostusta oman työn kehittämiseen.

Osastonsihteerin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen koulutus. Tehtävän hoitoa edesauttaa terveydenhuoltoalan tuntemus sekä hoitotyön prosessien ja lääketieteen perussanaston osaaminen.

Kaunialassa henkilöstöä palkitaan oman osaamisen kehittämisestä, ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät. Henkilökunta voi myös varata uintivuoroja itselleen ja perheelleen ja käyttää Kaunialan kuntosalia.

Edellytämme tartuntatautilain (12227/2016) 48 § ja väliaikaista 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Kauniala on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Niskanen p. 050 4168 760 tai tiina.niskanen@kauniala.fi

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 29.9.2022 mennessä jenni.kaikkonen@kauniala.fi