Sairaanhoitaja, tule töihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kaunialan Sairaalaan, missä parhaista parhaimmat työtoverit ja viihtyisä työilmapiiri takaavat sen, että töihin on aina mukava tulla!  Toivomme, että olet tiimipelaaja, jonka kyky moniammatilliseen yhteistyöhön, joustavuus ja osaava ote myös itsenäiseen työskentelyyn tekevät sinusta timanttisen osan sairaanhoitajatiimiämme.

Työaikamuotona on jaksotyö, mutta on upeinta, että voit itse vaikuttaa työvuoroihisi ja sopia erittäin joustavasti myös yksilöllisistä työaikajärjestelyistä.

Kaunialan kuntoutussairaalatoiminta on laajentunut, ja profiili on muuttunut akuutimpaan suuntaan. Tarjoamme sinulle kehittyvän ja uudistuvan työpaikan, jossa työskentelee noin 300 ammattilaista.

Kauniala tarjoaa kattavat henkilöstöedut. Meillä on tarjolla vuokra-asuntojakin. Henkilökunta voi myös varata maksutta uima-allas- ja liikuntasalivuoroja itselleen ja perheelleen ja käyttää Kaunialan kuntosalia. Palkitsemme henkilöstöä oman osaamisen kehittämisestä.

Sairaanhoitajan tehtävässä edellytetään voimassa olevaa LOVe-lupaa tai sen suorittamista kolmen kuukauden aikana ja hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain (12227/2016) 48 § ja väliaikaisen 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

 

Noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta ja maksamme lisäksi kuukausittaista saatavuuslisää.

Kaunialan Sairaala on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin askarruttamaan sinua tai haluatko saada lisätietoa? Sairaanhoitajatiimin palveluvastaava Elsi Illi elsi.illi@kauniala.fi kertoo mielellään lisää tehtävästä – soita tai tekstaa puh. 044 488 0892!

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse 4.12.2022 mennessä marja.liimatainen@kauniala.fi Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Käy tutustumassa:

Kaunialan Sairaala https://www.kauniala.fi/