Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa pehmytosakudosten käsittelyillä rauhoitetaan tai edistetään kudosten toimintoja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Klassista hierontaa kannattaa kokeilla lihasjännityksestä johtuviin lihaskipuihin (esim. niska-hartiaseudussa, selässä tai alaraajoissa), lihaskramppeihin tai päänsärkyyn.

Ammattitaitoisen hierojan käsittelyssä mielikin rentoutuu ja huolet unohtuu!

Lämpöhoidot

Parafiinihoidossa kädet kastetaan +52 asteiseen parafiiniin ja annetaan hautua kääreissä 20 minuuttia. Parafiinihoito auttaa esimerkiksi nivelkipuihin ja traumojen jälkitiloihin. Parafangohoidossa asetetaan savikääre hoidettavalle alueelle ja annetaan sen vaikuttaa noin 20 minuuttia. Hoito lämmittää ja rentouttaa lihaksia.

Parafangoa eli ”savikäärettä” käytetään usein myös hieronnan tai liikehoidon esihoitona.

Jalkahoito

Jalkahoito on tärkeä osa terveydestä huolehtimista. Jalkaongelmia muodostuu usein huonosti istuvista kengistä, varpaankynsiongelmista, kuivasta ihosta, ihon kovettumista ja halkeilusta. Jalkahoito sisältää kylvyn, kynsien leikkauksen, kovettumien poiston sekä ihoa ravitsevan rasvauksen.

Ota säännöllinen jalkahoito osaksi arkea ja ennaltaehkäise mahdollisia jalkaongelmia!