KaunialaKlinikka

Etsitkö geriatria Kauniaisista? Olisiko aika poistaa ompeleet? Kaipaavatko jalkasi ammattilaisen hoitoa tai   olisiko tarve fysioterapeutin palveluille?

Kaunialan sairaalan yhteydessä toimii ajanvarausperiaatteella KaunialaKlinikka. Klinikalla on mahdollisuus tavata geriatri, joka on perehtynyt ikääntymiseen liittyviin sairauksiin, muistisairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon, sekä lääkityksen tarpeen kokonaisvaltaiseen arviointiin. Yleislääkärin vastaanotolle voi varata ajan myös laajennettuun ajoterveystarkastukseen tai hankkia tarvittavan lääkärinlausunnon (B-/C-lausunto).

Hoitajan vastaanotolla on mahdollisuus erilaisiin hoidollisiin tai ennaltaehkäiseviin palveluihin. Palvelu-tarjonnassa on mm.  verenpaineen mittaus, verensokerin pikatesti, korvahuuhtelut ja pientoimenpiteet kuten ompeleiden tai hakasten poisto. Kartoitamme aina kokonaisvaltaisesti terveydenhoidollisen tarpeen ja palvelut on mahdollista räätälöidä yksilöllisesti.

KaunialaKlinikalla saa ammattitaitoisen henkilökuntamme toteuttamia terapiahoitoja tai -kartoituksia (mm. akupunktio, fysio-, jalka- tai allasterapia), voi teettää farmaseutin kotilääkityskartoituksen tai kohottaa kuntoa kuntosalilla tai valita rentouttavan hieronnan.

Uutena palveluna on Seniorin Terveydeksi -hyvinvointipaketti, jossa saa kokonaisvaltaisen tuen hyvinvointi- ja terveysasioissa itselle tai läheiselleen. Lue lisää täältä!

KaunialaKlinikka antaa tukea, neuvontaa ja ohjausta myös kotona selviytymiseen sekä oman toimintakyvyn ylläpitämiseen. Räätälöimme tarpeen mukaan erilaisia hoito- ja hyvinvointipaketteja myös ryhmille.

Lahjaideoita kaipaavalle, myynnissä on Kaunialan lahjakortti, jolla voi ilahduttaa ystäväänsä tai läheistänsä, saatavilla Kaunialan sairaalan infopisteestä.

Palveluajat:

Sairaanhoitaja:                     ti ja to klo 8-15

Lääkäri:                                ti ja to klo 9-15 (sovittavissa myös yksilöllisesti)

Terapiapalvelut:                   ma-pe klo 8-18 (fysio-, jalka- ja toimintaterapia)

Ajanvaraustiedustelut:

Kaunialan info p. 09 – 505 921 / kaunialansairaala@kauniala.fi

Kaunialan osastojaksot

KaunialaKlinikan kautta on myös mahdollisuus tulla Kaunialaan osastojaksolle. (Omaishoidon vapaa, kuntoutusjakso, intervalli). Osastojaksotiedustelut: p. 050 592 225


KaunialaKlinikan hinnaston löydät tästä napsauttamalla .

Esitietolomake täytettäväksi ennen lääkärille tuloa KaunialaKlinikalle, klikkaa tästä lomakkeeseen.

 

alalogo_sotainvalidit

alalogo_vantaankaupunki