Avoimet työpaikat

Kaunialan Sairaala Oy on perinteikäs voittoa tavoittelematon sairaala Kauniaisissa. Vuodepaikkoja on 200. Kauniala on erikoistunut sotainvalidien sekä muiden ikäihmisten hoitoon, hoivaan ja kuntoutukseen. Uudet KotiKauniala ja kotisairaala, sekä Kauniala klinikka palvelevat myös avoasiakkaita. Kaunialassa työskentelee n. 250 henkilöä terveydenhuollon ja tukipalveluiden tehtävissä. Kaunialan sairaala on savuton työpaikka.

 

Haemme palvelukseemme:

 

Lähihoitajia ja koulutettuja hoiva-avustajia

 

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Lähihoitajan ja hoiva-avustajan työnkuvat ovat laajat ja monipuoliset, sisältäen mm. vastuun ja valtuudet päättää omassa tiimissä parhaista toimintatavoista asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin takaamiseksi, ja lähihoitajilla laajat oikeudet lääkehoidon työtehtäviin. Työ tapahtuu sairaalan sisäisissä yksiköissä tai asiakkaan kotona.

Asiakaslähtöinen, kunnioittava ja toimintakykyä ylläpitävä työote näkyy toiminnassasi. Olet positiivinen, reilu ja kannustava tiimityöntekijä. Työskentelyssäsi näkyy suunnitelmallisuus ja aloitteellinen vastuunotto. Olet valmis kehittämään hoitotyötä ja näet arjen virikkeellisyyden tärkeänä osana sitä.

Lähihoitajan tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajalla (6kk), sekä tartuntatautilain (12227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työaikamuotona on jaksotyö.

Työ alkaa välittömästi tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: palveluvastaavat Tuija Tiainen, Irmeli Körgema tai Marjo Suutari.

sekä

 

Työntekijöitä tukipalveluihin

 

Avoinna ravitsemustyöntekijän toimi (tiedustelut Virpi Lepola tai Anne Eskola). Kysy myös muita mahdollisia avoimia tehtäviä, esim. sairaala-apulainen tai kiinteistöhuolto (Teija Linedberg tai Ulla Tuominen).

Tiedustelut: 09-505 921 (vaihde). Hakemukset sähköpostitse etunimi.sukunimi@kauniala.fi tai kaunialansairaala@kauniala.fi

Tarjoamme motivoivan työympäristön veteraanihoivan “lippulaivassa” sekä mahdollisuuden osoittaa kykysi itsenäisessä työssä hyvän porukan keskellä Mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon.


Hakulomakkeet

Lähihoitaja haku

alalogo_sotainvalidit

alalogo_vantaankaupunki

alalogo_inspecta