Avoimet työpaikat

Kaunialan Sairaala Oy on perinteikäs voittoa tavoittelematon sairaala Kauniaisissa. Vuodepaikkoja on 200. Kauniala on erikoistunut sotainvalidien sekä muiden ikäihmisten hoitoon, hoivaan ja kuntoutukseen. Uudet KotiKauniala ja kotisairaala, sekä Kauniala klinikka palvelevat myös avoasiakkaita. Kaunialassa työskentelee n. 250 henkilöä terveydenhuollon ja tukipalveluiden tehtävissä. Kaunialan sairaala on savuton työpaikka. Pystymme tarjoamaan rajoitetussa määrin työsuhdeasuntoja sairaalan yhteydessä sekä Espoossa ja Kauniaisissa.

Kaunialan sairaala on haluttu työpaikka, jossa viihdytään pitkiä aikoja. Hoitotyön henkilöstömitoitus määräytyy palvelujen tilaajien tahdon mukaisesti. Tällä hetkellä mitoitus on tehostetun asumispalvelun 0.6:sta jopa 0.74:ään sairaalatasoisen hoidon ja vaativan kuntoutuksen puolella.

Lisäksi hankimme aktiivisesti ulkopuolista rahoitusta, jotta voimme palkata lisätyövoimaa tuottaaksemme lisää laatua asiakkaillemme. Tällaisia henkilöstöryhmiä ovat mm. ulkoiluttajat, osa sosiokulttuurisen ja viriketoiminnan henkilöstöstä. Tarjoamme myös siviilipalveluspaikkoja.

Osaajajoukkoomme kuuluu mm. lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, laitosapulaisia, huolto- ja keittiöhenkilöstöä, sosionomi/sosiaalityöntekijöitä, virikeohjaajia, ulkoiluttajia, toiminta- ja fysioterapeutteja, talouden ja hallinnon henkilöstöä sekä osastosihteereitä. Ulkoistamisen sijasta tuotamme lähes kaiken itse.

Henkilöstökyselyiden mukaan Kaunialan henkilöstön sitoutuminen työhönsä sekä työnantajaansa ja sen arvoihin on huippuluokkaa!

Tervetuloa yhteisölliseen joukkoomme! Alta löydät avoimet työpaikkamme. Voit myös lähettää avoimen työhakemuksesi osoitteeseen: marja.liimatainen@kauniala.fi

Tai kysy lisätietoja soittamalla Marja Liimatainen, puh. 050 387 1458.

 

Avoimet työpaikat:

 

Haemme palvelukseemme

Osastonlääkäriä

Sairaalassa on viisi keskeistä toimintoa: kuntoutus, pitkäaikaishoito, asumispalvelut, kotiin vietävät hoivapalvelut ja kotisairaala. Osastonlääkärinä työskentelet näiden prosessien lääkärinä ja kehittäjänä monialaisissa tiimeissä yhdessä kokeneiden ja sitoutuneiden kollegojen kanssa. Erityisesti kuntoutuksen ja avopalveluiden kehittäminen, asiakaskunnan laajentaminen, saattohoito sekä lääketieteellinen kehittäminen ja teknologian hyödyntäminen ovat Kaunialan painopistealueina. Työhön Kaunialassa voit halutessasi liittää tutkimustyötä esimerkiksi palliatiivisen lääketieteen, kuntoutuksen, yleislääketieteen tai geriatrian alueilla.

Sopivia erikoisaloja toimeen ovat yleislääketiede tai geriatria. Muutkin spesialistit, erikoistuvat ja erikoistumattomat lääkärit voivat soveltua meille. Erikoistumista tärkeämpänä nimittäin pidämme kiinnostustasi ikäihmisten hoitoon. Kaunialan sairaala on koulutussairaala, jossa kertynyttä palvelua voit hyödyntää useilla erikoisaloilla.

Tarjoamme veteraanihoivan ”lippulaivassa” motivoivan työympäristön, monialaisen työkulttuurin, hyvät koulutusmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden vapaamuotoiseen päivystykseen. Työaikajärjestelyt ovat monipuoliset ja Kaunialasta löytyy myös tarvitessasi työsuhdeasunto.

Toimi täytetään mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava ylilääkäri, dosentti Reino Pöyhiä, p. 043 826 8611 ja toimitusjohtaja Mervi Ahlroth, p. 050 374 2663.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen reino.poyhia@kauniala.fi

Lähihoitajia ja koulutettuja hoiva-avustajia

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Lähihoitajan ja hoiva-avustajan työnkuvat ovat laajat ja monipuoliset, sisältäen mm. vastuun ja valtuudet päättää omassa tiimissä parhaista toimintatavoista asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin takaamiseksi, ja lähihoitajilla laajat oikeudet lääkehoidon työtehtäviin. Työ tapahtuu sairaalan sisäisissä yksiköissä tai asiakkaan kotona.

Asiakaslähtöinen, kunnioittava ja toimintakykyä ylläpitävä työote näkyy toiminnassasi. Olet positiivinen, reilu ja kannustava tiimityöntekijä. Työskentelyssäsi näkyy suunnitelmallisuus ja aloitteellinen vastuunotto. Olet valmis kehittämään hoitotyötä ja näet arjen virikkeellisyyden tärkeänä osana sitä.

Lähihoitajan tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajalla (6kk), sekä tartuntatautilain (12227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työaikamuotona on jaksotyö sisältäen tarvittaessa myös yötyötä. Työ tapahtuu sairaalan yksiköissä tai asiakkaan kotona.

Työ alkaa välittömästi tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan osoite: Kylpyläntie 19, 02700 Kauniainen
Asuntomahdollisuus: Kyllä
Palkkaus: Työehtosopimuksen mukainen

Tiedustelut: Marja Liimatainen, puh. 050 387 1458

Hakemukset sähköpostitse marja.liimatainen@kauniala.fi

Työntekijöitä tukipalveluihin

Avoinna ravitsemustyöntekijän toimi (tiedustelut Virpi Lepola tai Anne Eskola). Kysy myös muita mahdollisia avoimia tehtäviä, esim. sairaala-apulainen tai kiinteistöhuolto (Teija Lindberg).

Tiedustelut: 09-505 921 (vaihde). Hakemukset sähköpostitse etunimi.sukunimi@kauniala.fi

Tarjoamme motivoivan työympäristön veteraanihoivan “lippulaivassa” sekä mahdollisuuden osoittaa kykysi itsenäisessä työssä hyvän porukan keskellä Mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon.

 

 

alalogo_sotainvalidit

alalogo_vantaankaupunki