Kaunialan Sairaala Oy on tunnettu ja perinteikäs voittoa tavoittelematon sairaala Kauniaisissa. Kauniala on erikoistunut sotainvalidien sekä muiden ikäihmisten hoitoon, hoivaan ja kuntoutukseen. Kaunialan sairaala uudistuu suuntaamalla palvelutarjontaansa vastaamaan yhteiskunnallisia sekä asiakkaiden tarpeita sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvalla kentällä. Kauniala kehittää jatkuvasti toimintojensa laatua, kustannustehokkuutta ja tuloksellisuutta. Henkilöstön osaamista tuetaan ja kehitetään jatkuvalla ammattitaidon ylläpitämisellä, uusien menetelmien käyttöön ottamisella ja uuden tiedon hyödyntämisellä asiakkaidemme parhaaksi. Kaunialassa työskentelee liki 300 henkilöä terveydenhuollon ja tukipalveluiden tehtävissä. Liikevaihtomme 2016 oli 19,1 M€.
Kauniala tarjoaa rajoitetussa määrin työsuhdeasuntoja sairaalan yhteydessä Espoossa ja Kauniaisissa. Kaunialan sairaala on savuton työpaikka.


Sairaanhoitaja

Pitkäaikaishoidon prosessissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva sairaanhoitajan toimi. Tämän hetkinen työskentely-yksikkö on Kielo (entinen osasto 3).

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä.

Asiakaslähtöinen, kunnioittava ja toimintakykyä ylläpitävä työote näkyy toiminnassasi. Olet positiivinen, reilu ja kannustava   tiimityöntekijä. Sinulla on innokkuutta kehittää ja uudistaa päivittäistä hoitotyötä. Työskentelyssäsi näkyy suunnitelmallisuus ja aloitteellinen vastuunotto. Huolehdit yksikön asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työ alkaa 4.12. tai sopimuksen mukaan. Tiedusteluihin vastaa palveluesimies Marjo Suutari 050 5746991

Hakemukset sähköpostitse 24.11.2017 klo 16.00 mennessä marjo.suutari@kauniala.fi

 

 

 

Comments are closed