Hakeutuminen

Asiakas saa maksusitoumuksen tai palvelusetelin hoitoon tai kuntoutukseen Kaunialassa tyypillisesti Valtiokonttorista (sotainvalidit) tai omalta kotikunnaltaan. Myös itse maksavana voi hakeutua Kaunialaan.

Hoidonjärjestely: 050 562 8120

Puhelinaikamme ovat maanantaista torstaihin klo 12–14 ja perjantaisin 9–11.

Hoidonjärjestelyn tavoitat myös s-postilla kaunialansairaala@kauniala.fi
tai jättämällä soittopyynnön puhelinvaihteeseen 09 505 921.

Sotainvalidien neuvontapalvelu: puhelinvaihde 09 505 921

Halutessanne tulla tutustumaan Kaunialaan ja sen toimintaan, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä hoidonjärjestelyyn ja sopimaan tutustumisajan.

Omaisen palaute anopin hoidosta

”Anoppini oli hoidossa siellä Kaunialassa vähän yli 3 vuotta. Monesti julkisuudessa puhutaan huonosta vanhustenhoidosta. Itse uskon, että Suomessa on paljon hyvää vanhustenhoitoa ja pyrkimystä siihen.

Mutta teillä Kaunialassa tuo vanhustenhoitotyö on toteutunut aivan erityisellä mallikkaalla tavalla, mitä en ole missään aiemmin muualla todennut. Teillä vallitsee jokin erityinen, jota voisin kutsua ”Kaunialan hengeksi”. Se näkyy kaikessa mitä te Kaunialassa teette vanhusten ihmisarvoisen loppuelämän toteuttamiseksi. Te huomioitte työssänne niin potilaat, kuin heidän omaisennekin. Lukuisat tapahtumat niin omaisille, kuin potilaillekin osoittavat myös tuota hyvää Kaunialan henkeä.

Esimerkkinä omaisten huomioimisesta on se, kun me omaiset kävimme katsomassa anoppia, niin olipa paikalla kuka hoitaja tahansa, niin aina meidän tullessamme meitä tervehdittiin ystävällisesti ja sanottiin vaikkapa, että hän on nyt ruokalassa. Eli henkilökunta tunnisti meidät omaiset anoppini omaisiksi. Kun esimerkiksi edellisessä hoitopaikassa yleensä kukaan ei tuntenut meitä omaisiksi ja jopa aika usein hoitaja jolta kysyttiin ei edes tiennyt missä hän on. Ja kun kysyi kansliasta jotain potilaasta, niin yleensä vastaus oli, että katsotaan papereista ei siis tiedetty. Teillä tällaista emme koskaan havainneet.

Emme kertaakaan törmänneet epäystävälliseen kohteluun, vaan aina ystävälliseen avuliaaseen ja hyväntuuliseen. Niin paljon olemme keskenämme tästä teidän hyvästä, laadukkaasta hoidosta keskustelleet, että rohkenen kiittää itseni [ja läheisteni] puolesta.”

alalogo_sotainvalidit

alalogo_vantaankaupunki