Rekrytointi

Kaunialan sairaala on haluttu työpaikka, jossa viihdytään pitkiä aikoja. Henkilöstöä on yhteensä lähes 300. Hoitotyön henkilöstömitoitus määräytyy palvelujen tilaajien tahdon mukaisesti. Tällä hetkellä mitoitus on tehostetun asumispalvelun 0.6:sta jopa 0.74:ään sairaalatasoisen hoidon ja vaativan kuntoutuksen puolella.

Lisäksi hankimme aktiivisesti ulkopuolista rahoitusta, jotta voimme palkata lisätyövoimaa tuottaaksemme lisää laatua asiakkaillemme. Tällaisia henkilöstöryhmiä ovat mm. ulkoiluttajat, osa sosiokulttuurisen ja viriketoiminnan henkilöstöstä, sekä osa Palvelu-TV:n henkilöstöstä. Tarjoamme myös siviilipalveluspaikkoja.

Osaajajoukkoomme kuuluu mm. lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, laitosapulaisia, huolto- ja keittiöhenkilöstöä, sosionomi/sosiaalityöntekijöitä, virikeohjaajia, ulkoiluttajia, toiminta- ja fysioterapeutteja, talouden ja hallinnon henkilöstöä sekä osastosihteereitä. Ulkoistamisen sijasta tuotamme lähes kaiken itse.

Henkilöstökyselyiden mukaan Kaunialan henkilöstön sitoutuminen työhönsä sekä työnantajaansa ja sen arvoihin on huippuluokkaa!

Tervetuloa yhteisölliseen joukkoomme! Katso avoimet työpaikkamme täältä. Voit myös lähettää avoimen työhakemuksesi osoitteeseen:

Kaunialansairaala@kauniala.fi

Tai kysy lisätietoja soittamalla, puh. 09 505 921 (vaihde). Kerro vaihteelle, minkä alan työtä olet hakemassa, niin sinut ohjataan ko. alueen esimiehen juttusille.

Pystymme tarjoamaan rajoitetussa määrin työsuhdeasuntoja sairaalan yhteydessä sekä Espoossa ja Kauniaisissa.

alalogo_sotainvalidit

alalogo_vantaankaupunki

alalogo_inspecta