Tutustu KotiKaunialan palvelutarjontaan ja sovi maksuttomasta kartoituskäynnistä.

Ota yhteyttä, me autamme:
KotiKaunialan palvelukoordinaattori, puh. 043 826 6873, arkisin klo 8 – 16

kotikauniala@kauniala.fi

Lohjan toimipiste, puh. 0400 175 181, nina.weckstrom@kauniala.fi

 

KOTIKAUNIALAN PALVELUJEN YLEISET EHDOT 1.9.2020

  1. Toiminta-alueena Uudenmaan maakunta.
  2. Käyntiajat alkaen 30 min. asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaisesti. Sovittu käyntiaika tarkoittaa asiakkaan luona käytettävää aikaa.
  3. 1.9.2020 alkaen edestakaiset matkakulut veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti.
  4. Laskutus: kerran kuukaudessa jälkikäteen. Maksamattomasta laskusta perimme viivästyskorkoa 7,5 % ja huomautuslaskusta perimme 5,00 €.Pidätämme itsellemme oikeuden hinnanmuutoksiin kahden (2) kuukauden ennakkoilmoitusajalla. Pyydettäessä lähetämme kotipalveluasiakkaillemme maksutta laskutuskoonnin verotuksen kotitalousvähennystä varten.
  5. Sopimuksessa yhden (1) viikon irtisanomisaika kirjallisen ilmoituksen saapumisesta.
  6. Asiakkaan peruessa sovitun käynnin käyntiä edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä ei käyntimaksua peritä. Jos asiakas peruu käynnin edeltävänä päivänä klo 16.00 jälkeen tai sovittuna käyntipäivänä, niin käyntimaksua peritään 50 %. KotiKauniala toteuttaa käynnit sovittuina päivinä, mutta sovittu tarkempi ajankohta (kellonaika) voi siirtyä esim. akuutin asiakastilanteen vuoksi. Tällöin KotiKauniala ilmoittaa asiakkaalle viivästyksestä ja sopii uuden ajankohdan kyseiselle päivälle. Mikäli KotiKauniala äärimmäisissä tilanteissa joutuu perumaan sovitun käynnin, asiakas saa seuraavan käynnin 50%:n hinnalla.
  7. Kotitalousvähennystä voi saada mm. kodinhoidollisista (=siivous), tietoteknisistä palveluista, kiinteistöpalveluista ja neuvontapalvelusta.