Sairaanhoito- ja kuntoutuspalvelut

Kaunialan sairaanhoito- ja kuntoutuspalvelu on sairaalatasoista ympärivuorokautista jatkohoitoa ja/tai toimintakykyä edistävää kuntoutusta esimerkiksi sairauden aiheuttaman toimintakyvyn heikentymisen takia. Palvelumme perustuu moniammatilliseen arviointiin ja seurantaan, ja se toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme ja hänen läheistensä kanssa. Kuntoutuksen asiantuntijoina tavoitteenamme on edistää kuntoutujan toimintakykyä sekä varmistaa arjen sujuminen kotona. Jokaiselle asiakkaallemme nimetään vastuuterapeutti hoidon ajaksi. 

Kaunialan avokuntoutus on kotikäyntinä tai vastaanotolla Kaunialan Sairaalassa toteutettavaa fysio-, toiminta- tai jalkaterapiaa. Avokuntoutus tarkoittaa yksilöllistä terveyden ja toimintakyvyn edistämistä, oireita helpottavaa ohjausta, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa. Kuntoutujan ja terapiatyön tavoitteet sovimme yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Näitä voivat olla toimintakyvyn palauttaminen, edistäminen ja ylläpitäminen.

Sairaanhoito- ja kuntoutuspalvelujen sekä avokuntoutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tulevat asiakkaaksemme useimmiten suoraan erikoissairaanhoidosta. Palveluidemme piiriin voit tulla myös yksityisasiakkaana.