Kauniala tarjoaa virike- ja virkistyspalveluja kaikille Kaunialan asiakkaille.

Toiminnan tarkoituksena on tukea, edistää sekä ylläpitää asiakkaidemme henkistä ja fyysistä toimintakykyä. Yhteisöllinen ja osallistava toiminta kohottaa omanarvontuntoa, tuottaa mielihyvää ja onnistumisen elämyksiä asukkaillemme.

Asukkaiden tarpeet, toiveet ja ehdotukset huomioidaan ohjelmien, ryhmien sekä tapahtumien järjestämisessä. Esimerkkeinä musiikki- ja laulutilaisuudet, kuvataideryhmät sekä juhlat ovat olleet osa toimivaa virike- ja virkistystoimintaamme.

Tuotamme virkistystä asukkaillemme yhteistyössä Kaunialan henkilöstön ja ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Kaunialan Toverikunta ry on keskeinen rahoittaja ulkopuolisten esiintyjien hankinnassa. Kaunialan vapaaehtoiset ovat ahkerasti auttamassa mm. kuljetuksissa, jotta mahdollisimman moni asukas pääsee osallistumaan toimintaan.

Omaisella on mahdollisuus osallistua mahdollisuuksiensa mukaan läheisensä virikkeelliseen arkeen. Omaiset ovat erittäin tervetulleita järjestettyyn virike- ja virkistystoimintaan.

Pandemian nyt hellittäessä, tulee virike- ja virkistystoiminta heräämään taas uudella tavalla henkiin. Lämpimät säät sallivat lisääntyvän toiminnan siirtymisen ulkotiloihin, jolloin toimintaa on mahdollista järjestää turvallisesti. Kaunialan upea miljöö tarjoaakin tähän mahtavat puitteet.