Kaunialalle myönnetty jälleen Ekokompassi-sertifikaatti

TIEDOTE 6.3.2024

Haluamme ilolla ilmoittaa, että Kaunialan sairaalalle on jälleen myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti. Tämä tunnustus heijastaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen.

Ensimmäinen Ekokompassi-sertifikaattimme myönnettiin vuonna 2021, ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa tätä tärkeää työtä kestävän toimintakulttuurin ja vastuullisuuden edistämiseksi.

Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä, joka auttaa organisaatioita vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja säästämään luonnonvaroja. Sen avulla voimme systemaattisesti arvioida toimintaamme, asettaa tavoitteita ja seurata edistymistämme ympäristöystävällisempien käytäntöjen toteuttamiseksi.

Sairaalamme on sitoutunut ympäristöohjelmallaan jatkamaan kestävien toimintatapojen kehittämistä ja ympäristövastuullisuuden edistämistä kaikilla tasoilla. Tämä sertifikaatti heijastaa tiivistä yhteistyötämme henkilökunnan, potilaiden ja yhteisömme kanssa kestävän tulevaisuuden puolesta.

Kiitämme kaikkia, jotka ovat olleet osallisina tässä saavutuksessa. Jatkamme työtämme paremman ja kestävämmän huomisen puolesta.

Lisätietoja:

Kaunialan sairaala

Minna Oksa, laatupäällikkö

Puhelin: 050 433 8970

Sähköposti: minna.oksa@kauniala.fi

Ympäristövastuullisesti,

Kaunialan sairaala