Kaunialan Sairaala Oy
Kylpyläntie 19
02700 Kauniainen

puh: 09 – 505 921
fax: 09 – 505 2337

kaunialansairaala@kauniala.fi

13.12.2019 Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio osallistuivat Kaunialan perinteiseen joulujuhlaan

Kaunialan vuoden suurinta juhlaa vietettiin perjantaina 13. päivänä joulukuuta. Kaunialan sairaalan perinteiseen joulujuhlaan osallistuivat myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. Presidentin mukaan Kaunialasta on tullut mieluinen osa presidenttiparin joulunajan perinnettä. Puheessaan presidentti kiitti veteraanisukupolvea sotien jälkeisestä jälleenrakennustyöstä, jonka pohjalle Suomesta on rakennettu pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta.

Katso kuvia juhlista ja lue lisää tästä.

alalogo_sotainvalidit
alalogo_vantaankaupunki