Kaunialan Sairaala Oy
Kylpyläntie 19
02700 Kauniainen

puh: 09 – 505 921
fax: 09 – 505 2337

kaunialansairaala@kauniala.fi

Rajoituksia vierailuissa

COVID-19 Kaunialassa 11/2021

 

 

Kaunialassa on todettu koronaryväs henkilöstön keskuudessa. Tämän vuoksi kolme osastoa asetetaan vierailukieltoon, kunnes kaikki potilaat/asukkaat sekä henkilöstö on testattu. Rajoitukset koskevat seuraavia osastoja:

Kuntoutusosastot Toimela (4A) ja Kuntola (4B)

Tehostettu asumispalvelu Koivula ja Tammela

Saattohoito- tai muissa erityistilanteissa rajoituksista luonnollisesti joustetaan kaikkien asukkaiden ja kuntoutujien kohdalla, tällöin asiasta sovitaan erikseen oman osaston kanssa hygieniahoitajaa konsultoiden.

Tällä hetkellä emme vielä tiedä tartunnan lähdettä tai virusvarianttia. Tartuntoja on tavattu yhteensä kuudella henkilöllä, myös kahdesta saadusta rokoteannoksesta huolimatta.

Muiden osastojen kohdalla pyydämme vierailijoita kunnioittamaan suositustamme käyttää maskia koko vierailun ajan, ja toteuttamaan vierailut mahdollisuuksien mukaan ulkoillen. Vierailulle ei edelleenkään ole mahdollista tulla oireisena.

 

Kaunialassa 22.11.2021

Toimitusjohtaja Mervi Ahlroth

alalogo_sotainvalidit
alalogo_vantaankaupunki